گسترش فضای مجازی در کشور نشان دهنده ضعف جامعه مدنی است

صادق زیباکلام در نخستین نشست از “سلسله نشست های رسانه، افکار عمومی و بازنمایی رویداد” که به همت مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری شورای اطلاع رسانی دولت و انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات برگزار شد، با تاکید بر این مطلب اظهار کرد:  فضای مجازی همانند بهمن و سیلی است که به راه افتاده و با سرعت از کوه سرازیر می شود و حرکت می کند .
وی ادامه داد: در انتخابات سال 94 یک پدیده ای رخ داد و همان موقع یادداشتی را به رشته تحریر درآوردم با این عنوان که چه کسی اصولگرایان را شکست داد: اصلاح طلبان یا تلگرام. این تلگرام بود که اصولگرایان را شکست داد.
زیبا کلام با بیان این که خیلی نباید از نقش این چنینی فضای مجازی خوشحال باشیم، تاکید کرد:  فضای مجازی همانند شمشیر دو لبه است؛ درست است گاهی از آن نفع می بریم اما پوپولیسم همانند اژدهای هفت سری است که ممکن است این تیغ را به طرف ما بگیرد و ما را تکه تکه کند .
این محقق اظهار کرد: معتقدم این عیب و نقص جامعه ما است که فضای مجازی در جامعه حاکمیت و نفوذ دارد .
وی معتقد است : در جامعه سالم و دارای توسعه و فضای باز سیاسی ، دموکراسی و آزادی مطبوعات علی القاعده فضای مجازی نمی تواند آنقدر جولان دهد و این قدر فضا و جا پیدا کند .
زیباکلام تاکید کرد:  اتفاقا معتقدم که نباید افتخار کنیم که فضای مجازی در جامعه ما حاکمیت پیدا کرده است و این اصلا علامت خوبی نیست و همانند این است که تمامی تصمیمات مهم زندگی را به نوجوانی بسپاریم .
وی ادامه داد: اگر ما در جامعه ای زندگی می کردیم که حداقل آزادی بیان و مطبوعات در آن وجود داشت این قدر فضای مجازی رشد پیدا نمی کرد.
این سلسله نشست ها توسط مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری شورای اطلاع رسانی دولت و انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات برگزار می شود.

مطالب مرتبط

آخرین مطالب

برچسب ها

آب آموزش آینده‌پژوهی اخراج اساتید دانشگاه ارتباطات بین‌المللی ارتباطات سلامت اعتراضات ۱۴۰۱ اعظم صوفیانی افغانستان انتخابات انتخابات انجمن انجمن جامعه‌شناسی ایران بازی‌های دیجیتال حلقه مطالعاتی نقد و بررسی متون شهری دکتر اصغر ایزدی جیران دکتر افسر افشاری نادری دکتر بهار زند رضوی دکتر بهارک محمودی دکتر حسین پاینده دکتر شیرین احمدنیا دکتر عباس قنبری باغستان دکتر عباس کاظمی دکتر علی ربیعی دکتر فردین علیخواه دکتر محمد امین قانعی راد دکتر محمد مهدی مولایی دکتر مسعود کوثری دکتر مقصود فراستخواه دکتر منصور ساعی دکتر نعمت‌الله فاضلی دکتر هادی خانیکی رسانه روابط عمومی روز جهانی آینده روز جهانی ارتباطات روزنامه‌نگاری زنان سالمندی سلامت روان سلسله نشست‌های روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی سیاست‌گذاری سینما شبکه‌های اجتماعی شهر صلح طرح صیانت فرهنگ فضای مجازی فلسفه برای کودکان فناوری مجمع عمومی عادی مجموعه نشست‌های علم، فرهنگ و ارتباطات در خدمت مهاجران افغانستان محیط زیست مردم‌نگاری مرضیه ادهم مهاجران نقد کتاب نوجوان همایش همایش سلامت روان و رسانه همایش کنکاش‌‌های مفهومی و نظری درباره جامعه ایران هنر هوش مصنوعی پایگاه خبری گلونی پدرام الوندی کارگاه آموزشی کرسی نظریه‌پردازی کرونا کودک گردشگری